King's Bounty: Crossworlds

 :: Jocuri ::   :: Games 2011

In jos

18062011

Mesaj 

King's Bounty: Crossworlds


PC

Iniţial conceput ca un expansion pentru King's Bounty: The Legend, King's Bounty: Armored Princess a fost lansat până la urmă ca un joc de sine stătător datorită numeroaselor îmbunătăţiri şi noi opţiuni faţă de predecesor. Însă în ciuda dependenţei produse de cele trei clase, gradele de dificultate, abilităţile unităţilor şi toate elementele ce influenţează soarta luptelor, rejucabilitatea celor două titluri a fost una redusă din cauza lipsei unui editor de hărţi şi a părţii multiplayer.

Gândit ca un add-on pentru Armored Princess, King's Bounty: Crossworlds vine să rectifice măcar una dintre probleme introducând un editor de hărţi, destul de potent din ce am observat, de la care aştept campanii single-player mult mai distractive şi dificile decât cele create de producători.

Legat de schimbările aduse jocului original, King's Bounty: Crossworlds vine cu câteva modificări ce sporesc diversitatea campaniei din Armored Princess. Apar câteva noi vrăji, obiecte şi quest-uri, precum şi un nou turn (The Tower of Eventus) în care trebuie să te lupţi croindu-ţi drum până în vârf, turn asemănător din punct de vedere al funcţionalităţii cu cel din King's Bounty: The Legend. Crossworlds oferă şi noi abilităţi sau skill-uri existente, însă parţial schimbate (unitatea Alchemist capătă un nou skill în loc de Holy Flask dacă printre adversari nu se numără demoni sau undead).

Avem şi noi unităţi (Rune Mage, Faun, Pirate Ghost), însă majoritatea aparţin Orcilor (Blood Shaman, Orc Trackers), de unde şi numele campaniei Orcs on the March. Prin introducerea acestor schimbări, jocul devine mai diversificat pentru că există mult mai multe alegeri privind oportunitatea luptelor şi gradul de toleranţă al posibilelor pierderi de trupe este mai mic. Pe de altă parte, dificultatea creşte în anumite perioade, căci unele abilităţi ale noilor unităţi sunt de-a dreptul supărătoare, iar The Tower of Eventus nu e chiar floare la ureche, nici măcar pentru jucătorii experimentaţi.

Pe lângă Orcs on the March, Crossworlds mai conţine şi două mini-campanii independente, în esenţă o simplă înşiruire de bătălii, deloc uşoare. Lucrurile devin mai puţin dificile în a doua jumătate a fiecărei mini-campanii, când eroul creşte cu câteva zeci de niveluri şi are la activ ceva artifacte şi skilluri. Prima mini-campanie, Champion of the Arena, este un lanţ de lupte dusă de un mercenar numit Arthur împotriva unor bossi (Turtle, Spider, Frog, K'Tahu, Octopus, The Driller etc.).

În a doua mini-campanie, Defender of the Crown, prinţesa Amelie, după victoria asupra lui Baal, se întoarce acasă şi descoperă necesitatea desăvârşirii instruirii ei prin purtarea unei serii de lupte împotriva unor unităţi obişnuite. Elementul inovator şi care sporeşte substanţial dificultatea constă în particularităţile arenelor. Unele prezintă mici obstacole sau adevărate metereze în spatele cărora se găsesc adversarii. În altele, aceştia sunt grupaţi în jurul unei clădiri care le conferă Defense sporit şi care poate crea noi unităţi adverse. De asemenea, mai există arene ale căror zonă de mijloc provoacă damage trupelor tale atunci când o traversează.

King's Bounty: Crossworlds este disponibil în trei ediţii: la pachet cu Armored Princess, ca simplu upgrade pentru Armored Princess sau însoţit de ambele jocuri precedente ale seriei. O parte din cei care au jucat deja Armored Princess ar putea strâmba din nas argumentând că îmbunătăţirile din Orcs on the March sunt insuficiente pentru o rejucare.

Pentru ei este recomandată o porţie de răbdare, deoarece sunt convins că în viitorul apropiat vor apărea numeroase campanii single-player care să satisfacă şi gusturile celor mai pretenţioşi. Cât despre multiplayer, Nival Group pregăteşte (cel puţin pentru Rusia, din câte ştiu) o versiune MMO sau un browser game numit King's Bounty Online.

Kings Bounty: Crossworlds
System Requirements*
Intel Processor - Pentium 4 3.0GHz
AMD Processor - Athlon 64 3000+
Nvidia Graphics Card - GeForce 7950 GT
ATI Graphics Card - Radeon X1900 Series
RAM (Memory) - 2 GB
Hard Disk Space - 5.5 GB
Direct X - 9

trailer:


sursa:computergames.ro
avatar
vpgames
Administrator
Administrator

Puncte : 2003404
Data de inscriere : 17/08/2010
Localizare : Bucuresti

http://www.vpgames.forumz.ro

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

King's Bounty: Crossworlds :: Comentarii

avatar

Mesaj la data de Mar 21 Iun - 21:20:26 Scris de Paul.

parcai WOW "__" nu imi imaginez de ce astia scot jocuri mmorpg "??

Sus In jos

Sus


 :: Jocuri ::   :: Games 2011

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum