Jocuri cu camioane

 :: Jocuri ::   :: Games Online

In jos

Jocuri cu camioane

Mesaj Scris de vpgames la data de Lun 28 Feb - 6:43:41

Cine poate spune că nu a jucat vreodată un joc cu camioane? Tuturor le plac jocurile cu camioane, indiferent...de misiunile pe care trebuie să le îndeplineşti în jocul respectiv: trebuie să transporţi marfă, trebuie să te întreci cu alte camioane, trebuie să fugi cu camionul de poliţie, de bandiţi şi se poate continua cu multe tipuri de jocuri de acest fel. Acum ai la dispoziţie jocuri cu camioane, aici poţi găsi jocuri de orice fel în care se găsesc camioane, poţi transporta marfă cu un camion pe care îl alegi tu, într-un alt joc te întreci cu alte camioane, în altul faci curse off road şi aşa mai departe.

Mulţi copii doresc să ajungă şoferi de camion, deşi ei când vor fi mai mari s-ar putea să ajungă sau s-ar putea să nu ajungă şoferi ei se pot juca aceste jocuri şi pot visa fără a avea vreo frontieră şi poate găsi o relaxare în toate aceste jocuri şi se poate imagina un şofer desăvârşit, experimentat şi poate crede că are experienţa necesară pentru ca „atunci când va fi mare”... să devină şofer de camion şi din asta să se întreţină. Mulţi dintre cei care visează să devină şoferi de camion, în multe cazuri copii, sunt tentaţi de multe ori să fure maşina părinţilor şi să vadă cum este să conduci, deci mai bine se joacă jocuri cu camioane decât să rişte să conducă o maşină, să fure cheile maşinii părinţilor şi să facă vreo prostie care nu poate fi redresată, aşa că se poate juca un joc dintre toate cele care sunt disponibile acolo, fiind ceva imposibil ca nici unul dintre toate să nu îi placă.


Multe dintre jocurile cu camioane au nivelul de dificultate ceva mai ridicat care nu poate fi îndeplinit de orice persoană, nu că nu ar fi abilă sau capabilă pentru a juca, ci doar nu dă importanţa necesară jocului respectiv; metoda ca să găseşti jocul potrivit dacă te găseşti în caracterizarea făcută mai sus este să cauţi un joc care să îţi placă deoarece ai la dispoziţie un câmp întins de jocuri aşa că nu cumva să faci greşeala să părăseşti această categorie pentru că nu ştii ceea ce pierzi, pierzi nişte jocuri în care trebuie să îndeplineşti misiuni, foarte multe dintre acestea neregăsindu-se în niciun alt joc deoarece nu pot fi modificate pentru a se încadra într-o altă categorie şi se găsesc doar în această categorie, puteţi încerca şi veţi descoperi toate lucrurile care nu le-aţi regăsit şi nici nu le veţi regăsi în alte jocuri în afară de cele cu camioane.

Tot ceea ce tu trebuie să faci pentru a vedea dacă aceste jocuri ţi se potrivesc este să le încerci pe fiecare în parte şi garanţia că măcar unul dintre toate cele care sunt acolo îţi va plăcea şi vei începe să te joci respectivul joc fără nici o ezitare, ca după ce termini să te gândeşti deja că atunci când vei avea prima dată timp liber te vei reîntoarce acolo şi vei rejuca acel joc. Pe www.y7.ro veți găsi cele mai tari jocuri cu camioane din România, jocuri cu tiruri, jocuri cu mașini plus multe alte jocuri asemănătoare cu acestea. Vă dorim distracție plăcută !


http://www.y7.ro/jocuri-camioane/ aici va puteti juca

sursa:gamesblog.ro
avatar
vpgames
Administrator
Administrator

Puncte : 2003222
Data de inscriere : 17/08/2010
Localizare : Bucuresti

http://www.vpgames.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 :: Jocuri ::   :: Games Online

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum